M a r t t i     k o i v i s t o

Soita: 040 743 1266

Muu ohjelmapalvelu ja Artistit

Omien esiintymisteni lisäksi tarjoan myös tapahtumiin muutamia muita artisteja. Olen keskittynyt ensisijaisesti trubaduureihin.

Pyrin järjestämään aina tilaisuuteen sopivan esiintyjän.
 

JERE VILKKINEN

 

Jere Vilkkinen on pitkän linjan ammattimuusikko joka suurelle yleisölle ja tanssikansalle on tullut tutuksi FBI-beat yhtyeen kitaristina ja laulajana. Jeren tummansävyisen lauluääni ja ryhdikäs kitarointi onkin upeaa kuultavaa. Keikoilla kuullaan aina monipuolisesti niin iskelmiä, countria kuin perinteisen rock-musiikin klassikkoja.

 

 

MIKA SUOMINEN

 

Mika Suominen on pitkän linjan muusikko, sekä musiikin tuottaja joka on vuosikymmenten aikana ehtinyt soittaa lukemattomien artistien kanssa aina Jari Sillanpäästä Kari Tapioon. Mikan käsissä taipuu useampi soitin joten keikalle mies voi kitaran lisäksi rakentaa koskettimilla täydellisen yhden miehen orkesterin.

MINNA RANTA

MINDY & MELODIES

 

Minna Ranta - Maskulainen muusikko esittää laulu-keyboard/piano -yhdistelmällä monipuolista, niin suomen kuin englannin kielistä musiikkia. Ammattimaisella ja hyväntuulisella otteella vedetyt setit liikkuvat pop,- rock,- iskelmä,- country- ja perinteisessä tanssimusiikissa, tarvittaessa asiakkaan toivegenreihin painottuen.

 

Keikkakokemusta on kertynyt runsaasti trubaduurina sekä isommissa kokoonpanoissa. Minna tuokin oivan musiikkikattauksen juhliin ja muihinkin tapahtumiin

RAMI HELLE

 

Rami on keikkailevana esiintyjänä vielä tuoreempi tapaus, mutta omaa silti pitkän taustan musiikin parissa. Rami kitaran säestyksellä tulkitseekin upeasti yleisölle klassikkobiisit niin suomeksi kuin englanniksi.