M a r t t i     k o i v i s t o

Orkesterikokoonpanot

Teen normi yhden miehen trubaduurikeikkojen lisäksi myös keikkoja orkesterikokoonpanoilla. Martti Koivisto orkesteri on mahdollista tilaisuudesta riippuen tilata joko duo tai trio kokoonpanolla. Orkesteri kokoonpanot pystyvät tarvittaessa muokkaamaan ohjelmistoa aina hieman tilaisuuden mukaan. Suomenkielisyys on kuitenkin eräänlainen tavaramerkki ja esitämme pääosin suomenkielistä musiikkia.

 

On myöskin mahdollista tilata samaan tilaisuuteen Martti Koiviston imitointishow, sekä sovitun kokoinen orkesterikokoonpano. Näin saa hankittua tilaisuuteen kätevästi yhtenä pakettina, sekä viihteen, että orkesterimusiikin.

Martti Koivisto (solo-orkesteri)

 

Kokoonpano jolla tehdään Martti Koiviston soolotuotannosta koostuvat keikat. Tämä ammattimuusikoista koostuva ryhmä sopii esiintymään, niin yksityisiin juhliin, lähikulman kuppiloihinkin, kuin isompiinkin julkisiinkin tapahtumiin. Orkesterin ohjelmisto koostuu Martti Koiviston soolotuotannon parhaista paloista, sekä ikivihreistä suomiopin ja rokin klassikoista.

 

Jäsenet:

 

Martti Koivisto: laulu& kitara

Mika Suominen: basso, koskettimet

Macce Taanila: rummut

Trubamestarit Martti ja Jere

 

Martti Koivsiton ja Jere Vilkkisen muodostama rautainen countrihenkinen kitaraduo jonka ohjelmisto rakentuu Suomirokin, iskelmän ja Popin helmistä. Kokoonpano asentuu, niin rentoihin yksityistilaisuuksiin, ravintola ympäristöön tai vaikka kesäiseen festaritunnelmaan

Martti Koivisto & Elina Ukkonen:

 

Kokoonpano esittää suomalaisia kevyen musiikin ikivihreitä varttuneemman yleisön ja hieman vanhemman aikakauden musiikista pitäville. Tämä duo sopii tunnelman luojaksi iloisiin juhliin kuin hieman vakavampiinkin tilaisuuksiin.