Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Esittely




Katso esittelyvideo! (klikkaa)



Musisointia, Imitointia ja stand-upia vuodesta -94


Olen ammatikseen esiintyvä laulaja, lauluntekijä ja imitaattori. Olen esiintynyt eri puolilla Suomea vuodesta –94 lähtien. Esiinnyn keikoilla trubaduurina kitaran kanssa, sekä myöskin tarvittaessa orkesterin kanssa. Keikkasetti on yhdistelmä imitointia, musiikkia ja stand-upia. Tehtyjä keikkoja on takana reillut 1500. Joitakin kertoja vuosien varrella on tullut myös ns "isoilla areenoillakin" vedettyä mm. Suomen euroviisu finaalitapahtumassa 2011, sekä Voice of Finlandissa 2016. Olen myös ollut vakiokasvona tuomaristossa Karaoken SM-kilpailuissa vuodesta 2016 lähtien. Omaa levytuotantoa on vuosien varrella ehtinyt kertyä 12 levyjulkaisun verran ja levyjäni on myyty noin 5500 kpl.



 
Tunnettuja Imitointihahmoja löytyy varastossa reilut 100, joista keikoilla kuullaan aina hieman vaihdellen noin kahta-kolmeakymmentä. Tyypillisiä esiintymispaikkoja joissa esiinnyn ovat ovat mm . firmojen juhlat, syntymäpäivät, ravintolat, häät, pikkujoulut, harjannostajaiset jne jne.

Martti kitaroineen näin taipuukin hauskuuttamaan monenlaisiin tilaisuuksiin ja monenlaiselle yleisölle!



Martti Koivisto viihde Tmi, Kempintie 4, 21230 LEMU, Puh. 040 7431266

  näytä normaaliversio » Ylös