Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Historiikki
Lapsuudessani kuuntelin lastenlaulujen ohessa lähinnä Tapio Rautavaaraa joka olikin ensimmäinen esikuvani ja siitä lähti varmaan innostus laulamiseen ja kitaran soittoon. Aloitin kitaran soiton ollessani 12-vuotias ja melko pian perustettiinkin kavereiden kanssa jo ensimmäinen yhtye.

Imitointi alkoi jo pikkupoikana, kun matkin silloisia television sketsisarjojen hahmoja mm. Vesku Loirin Nasse-setä hahmoa ja myöhemmin Uuno Turhapuroa. Tunnettujen julkisuuden henkilöiden imitoiminen alkoi suunnilleen 11-vuotiaana. Imitointikeikkojen tekeminen sai alkunsa siitä kun ylä-asteen joulujuhlissa imitoin koulumme opettajia ja suureksi yllätykseksi myös opettajat pitivät esityksestäni. Siitä inostuneena koulumme opinto-ohjaaja hommasi minulle haastattelun silloiseen Meriradioon, ja siitä seurasi vielä muutama lehtijuttu, jonka jälkeen alkoi tulla ensimmäisiä keikkoja. Bändin kanssa oltiin kyllä jo jossain esiinnytty sitä ennenkin.

 

POKER (-92-95) oli ensimmäinen yhtye jossa soitin ja lauloin. Jäsenet olivat : Martti Koivisto (laulu, kitara), Tero Kairinen (kitara, laulu), Mikko Salminen (Basso, laulu) ja Marko Salminen (rummut). Musiikkityyli oli jonkun sortin suomirockia. Soitimme silloin enimmäkseen koulun diskoissa ja muutamissa lähiympäristön pubeissa, sekä järjestelimme itse konsertteja mm. Maskutalolla. Onnistuimmekin saavuttamaan lähes kylähullun maineen itse tehdyissä esiintymisasuissa.  Muutamia lauluja tältä
ajalta kuuluu edelleen ohjelmistooni joskin niitä on hieman
kehitetty ja uudelleen sanoitettu.


Aaveratsastajat (-95-96) syntyi Poker yhtyeen hajottua sen jäsenet olivat: Sami Smith (rummut), Ville Pöntinen (basso), Martti Koivisto (laulu, kitara), Tero Kairinen (kitara, laulu). Musiikkityyli oli myös suomirockia. Teimme neljän biisin singlen jota ei koskaan ehditty julkaisemaan.

                                  

Martti Koivisto & Päivi Laitinen Duo Teimme myös vaimoni Päivin kanssa aikanaan duokeikkoja ja äänitimme myös muutaman demon vuonna -97


Vuosina -97-02 soittelin useissa kokoonpanoissa joista ei kuitenkaan kehittynyt nitään pysyvämpää, eikä mitään äänitejulkaisuja.

Tällä hetkellä teen pääsääntöisesti keikkoja yksin trubana, mutta tarvittaessa myös Martti Koivisto orkesterin kanssa.


Martti Koivisto viihde Tmi, Kempintie 4, 21230 LEMU, Puh. 040 7431266

  näytä normaaliversio » Ylös