Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

OrkesterikokoonpanotTeen normi yhden miehen trubaduurikeikkojen lisäksi myös keikkoja orkesterikokoonpanoilla. Martti Koivisto orkesteri on mahdollista tilaisuudesta riippuen tilata joko duo tai trio kokoonpanolla.
 
Orkesteri kokoonpanot pystyvät tarvittaessa muokkaamaan ohjelmistoa aina hieman tilaisuuden mukaan. Suomenkielisyys on kuitenkin eräänlainen tavaramerkki ja esitämme pääosin suomenkielistä musiikkia.  On myöskin mahdollista tilata samaan tilaisuuteen Martti Koiviston imtointishow, sekä sovitun kokoinen orkesterikokoonpano. Näin saa hankittua tilaisuuteen kätevästi yhtenä pakettina, sekä viihteen, että orkesterimusiikin.


Martti Koivisto (solo-orkesteri)

Musiikin ammattilaisista koostuva ryhmä joka sopii esiintymään, niin yksityisiin juhliin, lähikulman kuppiloihinkin, kuin isompiinkin julkisiinkin tapahtumiin. Orkesterin ohjelmisto koostuu ikivihreistä suomiopin ja rokin klassikoista, sekä Martti Koiviston soolotuotannon parhaista paloista. Tällä kokoonpanollla tehdään myös Martti Koiviston soolotuotannosta koostuvat keikat.

Jäsenet:

Martti Koivisto: laulu& kitara                                                

Mika Suominen: basso, koskettimet

Macce Taanila: rummutTrubaduurimestarit Martti Koivisto, Jere Vilkkinen:

Rautainen kitaraduo jonka ohjelmisto rakentuu Suomi-iskelmän helmistä, sekä perinteikkäämmästä rokista.


Jere Vilkkinen, Martti Koivisto


Martti Koivisto (Juhlamix duo): 
Kokoonpano joka tekee ohjelmiston juhliin kuin juhliin soittaen musiikkia jokaisen makuun.
Kanssani toisena soittajana on yleensä joko Mika Suominen (kitara, koskettimet) tai Niilo Hirsimäki (kitara, koskettimet).

                      
Mika Suominen,  Martti Koivisto

        

Martti Koivisto viihde Tmi, Kempintie 4, 21230 LEMU, Puh. 040 7431266

  näytä normaaliversio » Ylös