Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Harrastukset
Olen musiikin lisäksi ollut aina myös innokas urheilija, ja etenkin kamppailu ja itsepuolustuslajit ovat olleet aina sydäntäni lähellä. Aloitin kamppailulajien harrastamisen 9-vuotiaana Judolla ja 16-vuotiaana laji vaihtui Taekwondoon. Olen harrastanut Taekwondoa vuodesta -95 lähtien ja sitä treenaan/ vedän treenejä edelleenkin. Omassa asuinkunnassani Lemussa pyöritänkin aktiivisesti Taekwondotoimintaa. Taekwondossa vyöarvoni on musta 3. dan. Viimeisin henkilökohtainen kilpailusaavutukseni on 2015 lokakuussa käydyistä ikämiesten (35-45 v) Euroopan mestaruuskisoista 5-sija. Sain myös pitkästä valmennustyöstä tunnustuksen vuonna 2015 kun minut valittiin vuoden maskulaiseksi urheiluvalmentajaksi. Jujutsua ja Kobudoa on myös  tullut  Taekwondon ohessa ajoittain treenattua sivulajeina, mutta niihin ei ole enää viimevuosina riittänyt aikaa.
Olen myös suuri koirien ystävä ja taloamme vahtii Hovawart rotuinen koiruus jonka kanssa tulee myös päivittäin lenkkeiltyä.

Kaikenlaisen musiikin kuuntelu on luonnollisesti myös lempiajanvietteitäni. Tässä listattuna tyylilajeittain musiikkia josta erityisesti pidän. (Tyylilajit on rajattu karkealla kädellä).

Suomenkielinen pop ja rock: Tuomari Nurmio, Leevi and the leevings, Juice Leskinen, Ismo Alanko, Rauli Badding Somerjoki, Johanna Kurkela, Chisu, Tero-Petri (Suovanen), Anssi Kela, J. Karjalainen, Puolikuu, Marko Haavisto& Poutahaukat, Noitalinna huraa, SIG, WRUM, Janos Valmunen, Tehosekoitin, Koirasoturit, Tommi Läntinen, Dave Lindholm, Remu, Jonna Tervomaa ja Miljoonasade.

Suomenkielinen laulelma ja viihdemusiikki: Tapio Rautavaara, Vesa-Matti Loiri, Tapio Heinonen, Jamppa Tuominen, Annikki Tähti, Olavi Virta, Veikko Lavi, Kari Tapio, Sakari Kuosmanen.

Rock ja Metal : Deep Purple, Dio, Iron Maiden, KISS, AC/ DC, Michael Monroe, Guns'n Roses, Led Zeppelin, Rainbow, Jethro tull, Savatage, Blaze Bayley, Sir lord Baltimore, Nightwish, Stratovarius, King Diamond, Megadeth, Wasp, Scorpions, Anvil, Hanoi Rocks, HIM, Alice Cooper, Lenny Kravitz, Thin Lizzy, Wishbone Ash, Doors, Yardbirds. Black Sabbath, Vennaskond, Sõpruse PuiesteeCoyntry: Johny Cash, Roy Orbison.

Elektropop: Kraftwerk, Jean Michel Jarre,  Huminoida, Neuroactive.

Elokuva ja instumentaalimusiikki: Ennio Morricone, Nino Rota, Bill Conti, Howart Blake. Anssi Tikanmäki

Humoristinen musiikki: Jaakko Teppo, Lapinlahden linnut, Martti Servo & Napander, Rami Renko, Jope Ruonansuu, Repe Helismaa.Martti Koivisto viihde Tmi, Kempintie 4, 21230 LEMU, Puh. 040 7431266

  näytä normaaliversio » Ylös